서브메뉴

After School Club
What's on This Episode
About The Program
Host Introduction
Prize Board
ASC Archive : )
Video on Demand
Special VOD
Photo Gallery
Archive
TV Programs 고르기
  • youtube
  • naver

Program : ASC Archive  : )

ASC Archive : )

World Ch. Schedule : TUE 13:00 KST

No,Date,Title,Hit 등으로 이루어진 상세보기
No Date Title Hit
4553 2019-08-23 ASC Archive_VAV (0820 ver.) 2918

Chapter 1.

1. St. Van thinks the killing point of the [GIVE ME MORE] album is the SpanishEnglish version of the song.

1-1. Baron thinks the killing point of the [GIVE ME MORE] album is the color. (*The previous albums had a heavy and color -> They focused on fresh and vibrant colors to fit the summer)

1-2. Ziu thinks the killing point of the [GIVE ME MORE] album is the seven members’ visuals. (*They tried various hair colors + lost weight!)

2. Lou thinks the member who fits the [GIVE ME MORE] album concept the best is Ziu, and the reason is because he is sexy when he sings. (*Ziu’s red hair really brings out the sexiness)

2-1. Ayno thinks the member who fits the [GIVE ME MORE] album concept the best is ACE, and the reason is because of his cheesy eyes. (*ACE’s ‘Latin’ eyes which he shows on stage)

3. Jacob’s favorite scene from the ‘Give me more’ music video is his own scene. (*His scene = Where he walks on the beach shirtless with his jacket slung over his shoulder / The members agreed with this! / According to Jacob, this is the only scene he likes!)

3-1. Ziu’s favorite scene from the ‘Give me more’ music video is where they dance on the beach in Bohol, Philippines under the rain. (*The sudden rain created the amazing scene / Ziu had dyed his hair red, so he started dripping red water)

4. Baron’s favorite choreography of ‘Give me more’ is the hook, and the reason is because it is like a party.

4-1. St. Van’s favorite choreography of ‘Give me more’ is his own part, and the reason is because he does a freestyle dance.

4-2. Jacob’s favorite choreography of ‘Give me more’ is the ending pose. (*The pose where he is in the center + Of course! The other members’ positions are cool too / Jacob has a lot of self-love)

Chapter 2.

1. What is St. Van’s secret to sleeping in a moving car?

- Ziu : He puts on earphones. / Lou : He turns on music in the car and sleeps. / Baron : He just sleeps.

Answer : Baron

2. What is something ACE does to overcome when practice isn’t going well?

- Ziu : He stops practicing for a while. / St. Van : He leaves the practice room. / Ayno : He goes to eat tteokbokki. / Lou : He goes home to sleep.

Answer : Lou

3. What is Ayno’s TMI for today?

- Baron : He shaved. / Jacob : He didn’t go to the bathroom. / Ziu : He worked on songs all night in the practice room. / ACE : He drank a can of coke. / Baron : He wore new clothes. / St. Van : He wore new shoes. / Lou : He spilled something on his new clothing.

Answer : Lou(Ayno tends to spill a lot)

4. What is something Jacob says to the members a lot these days?

- Ziu : Did you eat?

Answer : Ziu(Got it in one try)

5. What are 3 keywords Baron hopes will be his related search words?

- Lou : Seious, boyfriend, little prince / Ziu : Fairy, dance king, vocal king / St, Van : Chung Hyeop (Baron’s real name) / St. Van : Dance lines (*Ziu actually said this but St. Van stole the answer), language / Ayno : Blonde, lemon, hip / ACE : Honey voice

Answer : St. Van ‘dance lines’, ‘Ayno ‘lemon’, ACE ‘honey voice’

6. What would Lou do if the manager’s company credit card came in his hands?

- Jacob : Buy the members food / Ayno : Eat good food, rip his clothes / St. Van : Go shopping, buy clothes, change the audio equipment / Ziu : Buy face packs / Baron : Buy a car, change the computer

Answer : Baoron ‘change the computer’

7. What is something Ziu is really into these days?

- Lou : Piercing / St. Van : Earphones, diet / Baron : The universe / ACE : BB gun / Jacob : Running, sweet potato

Answer : Jacob ‘sweet potato’

8. What is one thing St. Van would do if he was given a day off?

- Lou : Go on an overseas trip, work out, work on songs, go to the beach, go to Jeju Island, go for a drive to the beach (stole Heejun’s answer) / Baron : Eat chicken breast, go visit the riverside / Jacob : Sleep / ACE : Watch a movie / Jacob : Go swimming / Ayno : Go to the beach with the members, tan on the beach / Ziu : Go for a drive to the beachside (stole Lou’s answer(

Answer : Ziu

9. Baron & Lou & Ziu got 2 points each! The final winner was chosen through rock, paper, scissors Lou won!! (*He got the in-flight present set for overseas tours)

Bonus

1. With the members’ encouragement and cheer, Ayno was in charge of singing the high notes during the episode.

2. Bohol, Philippines where the ‘Give me more’ music video was shot is actually a famous proposal spot! And the members were grumbling about how 7 guys went together.

2-1. St. Van enjoyed playing in the water during the music video filming. He kept disappearing, so the members and the director kept looking for him.

3. If VAV could express VAMPZ with one word, it would be ‘Love, ‘Family’, ‘Honey’.

4. If Ayno could be a leader for a day, he would ‘be nice to the members’. He wants to show affection towards the members! (*St. Van shows a lot of affection towards the members, so Ayno wants to do the same)

5. If Ziu could use just one of the five senses for 24 hours, he would choose sight, because he thinks it would be scary if he couldn’t see.

No,Date,Title,Hit 등으로 이루어진 공지사항 리스트
No Date Title Hit
49 2020-02-27 ASC Archive_EVERGLOW (0225 ver.) 1275
48 2020-02-20 ASC Archive_LOONA (0218 ver.) 1076
47 2020-02-13 ASC Archive_BVNDIT (0211 ver.) 1006
46 2020-02-06 ASC_Golden Child_Archive (0204 ver.) 1108
45 2020-01-30 ASC Archive_VERIVERY (0128 ver.) 1092
44 2020-01-21 ASC Archive_DONGKIZ (0121 ver.) 1098
43 2020-01-16 ASC Archive_MOMOLAND (0114 ver.) 1276
42 2020-01-07 ASC Archive_BDC (0107 ver.) 1152
41 2019-12-31 ASC Archive_ASC Year-end special with The Rose (1231 ver.) 1475
40 2019-12-24 ASC Archive_400th episode special with ONF (1224 ver.) 1355
back | 12345 | next